Αίγινα – Πόρος

Αρχικά θα πλεύσετε για το νησί του Πόρου, που απέχει περίπου δύο ώρες. Όταν φτάσετε στον Πόρο, το μικρότερο από τα τρία νησιά, θα έχετε μία ώρα ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσετε αυτό το μαγευτικό νησί...

Read More

Σπέτσες / Πόρτο Χέλι – Ύδρα

Οι στάσεις στις ιδιωτικές του παραλίες, το Mira Mare, τα κρυστάλλινα νερά, τα γαϊδούρια στο λιμάνι και οι 365 εκκλησίες από τον 18ο αιώνα θα σας κάνουν να νιώσετε ότι επιστρέφετε στο χρόνο εξερευνώντας την ομορφιά των ελληνικών νησιών στα καλύτερά της..

Read More

Αίγινα – Πέρδικα – Αγκίστρι

Ανάμεσα στα highlights του νησιού, είναι οι εκπληκτικές παραλίες του Μαραθώνα, της Αγίας Μαρίνας και της Πέρδικας που είναι γνωστή για τις θαλασσινές ταβέρνες...

Read More

Δοκός & Ύδρα

Ανακαλύψτε τα κρυμμένα μαγαζιά στα σοκάκια του νησιού.

Ένα ταξίδι που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε…

Read More

Κύθνος

Εκτός από τη μαρίνα των Λουτρών ή το λιμάνι του Μέριχα, η Κύθνος έχει επίσης πολλά άλλα αγκυροβόλια και όμορφους προορισμούς τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές ακτές..

Read More

Αίγινα – Μονή

Πρώτος σταθμός είναι το νησί Μονή, ένα φυσικό καταφύγιο πάρκο που προσφέρει κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και τσαχπινιά στη λευκή αμμουδιά, για κολύμβηση με αναπνευστήρα στον υποθαλάσσιο κήπο με τον εντυπωσιακό σχηματισμό και τη θαλάσσια ζωή..

Read More

Κέα

Η Κέα είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων, σχετικά κοντά στην Αθήνα Είναι ελάχιστα γνωστό σε μη Έλληνες, αλλά είναι αγαπημένο στους πλούσιους Αθηναίους που έχουν εξοχικές κατοικίες εκεί..

Read More

Aθήνα – Φλέβες – Σούνιο

Ξεκινάμε την κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτής με μια πρώτη γρήγορη στάση σε μια σημερινή στρατιωτική βάση, τις Φλέβες – ένα μικρό νησί που αναδύεται από την τιρκουάζ θάλασσα..

Read More