Τι χρειάζεται για να κάνω ενοικίαση σκαφών;

Για ναύλωση σκάφους εως 30hp χωρίς δίπλωμα χρειάζεται ο ενοικιαστής να είναι άνω των 18 ετών και να έχει ταυτότητα ή διαβατήριο. Επίσης χρειάζεται μια μικρή εγγύηση για τυχόν φθορές η οποία επιστρέφεται κατά την παράδοση του σκάφους. Για σκάφη άνω των 30hp ο ενοικιαστής χρειάζεται δίπλωμα ταχυπλόοου και μια μικρή εγγύηση η οποία επιστρέφεται κατά την παράδοση. Η εγγύηση μπορεί να πιστωθει με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Κάντε κράτηση

Χωρίς καπετάνιο

Για ναύλωση σκάφους χωρίς skipper, είναι απαραίτητο από την Ελληνική Νομοθεσία ο ενδιαφερόμενος να διαθέτει άδεια χειριστή μηχανοκίνητου σκάφους. Ο ενδιαφερόμενος παραλαμβάνει το σκάφος με τον εξοπλισμό του (check in) και είναι υπεύθυνος για το σκάφος και τους επιβάτες. Στην επιστροφή γίνεται παράδοση του σκάφους και του εξοπλισμού (check out).

Με καπετάνιο

Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρους και αξιόπιστους καπετάνιους που το μόνο μέλημα τους είναι να σας ταξιδέψουν με ασφάλεια στα πιο όμορφα μέρη, ενώ θα σας απαλλάξουν από την ανάγκη οδήγησης του σκάφους και κάθε άλλης ευθύνης και θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δύσκολα θα ανακαλύπτατε μόνοι σας.