Δοκός & Ύδρα

dokos_02

Ιδιωτική ξενάγηση: Το πολύ 8 άτομα
Διάρκεια: Ολοήμερο

Η ξενάγηση ξεκινά το πρωί από το σημείο συνάντησης στην Ακτή της Αθήνας ή θα μπορούσαμε να έρθουμε να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας, χρησιμοποιώντας τις αποκλειστικές μας εγκαταστάσεις, όπως μεταφορά λιμουζίνας.

Θα ξεκινήσουμε το καλύτερο μέρος της κρουαζιέρας μας από την ακτογραμμή της Ύδρας όπου θα έχουμε αρκετές στάσεις σε όμορφους όρμους και γαλάζιες λιμνοθάλασσες του Αγίου Νικολάου, του Βλυχού και του Παλαμίδα.

Επόμενος σταθμός ο κόλπος του Μώλου, που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας με την ιδιωτικότητά του και τη θέα στο νησί Κιβωτός. Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή και όμορφα μέρη για να απολαύσει κάποιος το κολύμπι και την κολύμβηση με αναπνευστήρα!

Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε κατευθείαν στο νησί Δοκός, που στην αρχαιότητα ονομαζόταν «Απερωπία» και βρίσκεται ανάμεσα στις Σπέτσες και την Ύδρα.

Θεωρούμενο ως υψηλής αρχαιολογικής αξίας, το νησί είναι ακατοίκητο και προσεγγίζεται μόνο με ιδιωτικά σκάφη.

Στη συνέχεια θα κάνουμε ένα μεγάλο διάλειμμα, καθώς αυτό το μέρος είναι αποδεδειγμένα ένα από τα καλύτερα σημεία για να απολαύσετε κολύμβηση με αναπνευστήρα στον υποβρύχιο κήπο με τον εντυπωσιακό σχηματισμό θαλάσσιας ζωής και τις όμορφες μπλε λιμνοθάλασσες και τα νερά του.

Για όσους ασχολούνται περισσότερο με περιπετειώδεις δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία, έχετε αρκετό χρόνο να περπατήσετε στο βουνό επισκεπτόμενοι τα αρχαία ερείπια.

Στο ταξίδι της επιστροφής στην Ύδρα, θα πάμε κατευθείαν για μεσημεριανό γεύμα στο καλύτερο εστιατόριο δίπλα στην επιφάνεια της θάλασσας, για να απολαύσουμε παραδοσιακό, νόστιμο, ελληνικό φαγητό και να περάσουμε λίγο χρόνο με τον άλλον.

Επιλέξτε οποιοδήποτε εστιατόριο ή ψαροταβέρνα της αρεσκείας σας και απολαύστε νόστιμα πιάτα μαζί με τη γραφική θέα στο λιμάνι της Ύδρας. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα μαγαζιά στα σοκάκια του νησιού.

Ένα ταξίδι που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε…

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Σκάφος, Ασφαλιστική κάλυψη τόσο για Σκάφος όσο και για πελάτες, Πλοίαρχος, ΦΠΑ, Καύσιμα.

Στην τιμή εξαιρείται: Μεταφορά με ταξί ή λεωφορείο στο νησί, προσωπικά έξοδα (μεσημεριανό γεύμα, πετσέτες), εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία.