Αθήνα – Φλέβες – Σούνιο

fleves-sounio-04

Ιδιωτική ξενάγηση: Το πολύ 8 άτομα
Διάρκεια: Μισή μερα Ξενάγηση

Γνωρίστε τον όμορφο Αθηναϊκό μας κόλπο με αυτή τη διασκεδαστική γεμάτη μισή μέρα περιήγηση.

Η ξενάγηση ξεκινά το πρωί από το σημείο συνάντησης μας στην Ακτή της Αθήνας, ή θα μπορούσαμε να έρθουμε και να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας χρησιμοποιώντας τις αποκλειστικές μας εγκαταστάσεις, όπως η υπηρεσία λιμουζίνας.

Ξεκινάμε την κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτής με μια πρώτη γρήγορη στάση σε μια σημερινή στρατιωτική βάση, τις Φλέβες – ένα μικρό νησί που αναδύεται από την τιρκουάζ θάλασσα.

Η ξενάγηση συνεχίζεται στον Αρτζέδα, ένα ακατοίκητο νησί του Σαρωνικού, όπου υπάρχει ένα μικρό σπήλαιο που μπορεί κανείς να επισκεφθεί είτε κολυμπώντας, κολυμπώντας με αναπνευστήρα είτε καταδύοντας. Ο επόμενος προορισμός μας είναι το νησί Πάτροκλος, ή αλλιώς Γαϊδουρονήσι (σημαίνει «γαϊδουρονήσι» στα ελληνικά) – ένα μικρό, ιδιωτικό νησί σχεδόν απέναντι από το ακρωτήριο Σούνιο, ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε την άγρια ​​φύση και τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

Για να συνεχίσουμε, κάνουμε κρουαζιέρα κατευθείαν στο ακρωτήριο Σούνιο, το οποίο έχει αναγνωριστεί από τους προϊστορικούς χρόνους ως ένας από τους πιο ιδιαίτερους τόπους λατρείας κατά την ελληνική αρχαϊκή, κλασική και ελληνιστική περίοδο.

Σταματάμε για μπάνιο σε μικρές παραλίες δίπλα στην ακτογραμμή και στα ανοιχτά νερά με υπέροχη θέα στον ναό του Σουνίου από τον 5ο αιώνα π.Χ. Αγκυροβολούμε σε απόσταση και κολυμπάμε στην παραλία για καφέ, φρούτα και σνακ σε ένα κοντινό εστιατόριο με θέα τον Ναό.

Το Σούνιο θα είναι ο τελικός μας προορισμός για μεσημεριανό γεύμα. Θα μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακό, νόστιμο, ελληνικό φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα ακριβώς κάτω από το Ναό του Σουνίου.

Το ταξίδι της επιστροφής, κατά μήκος της ακτής και κατευθείαν στην Αθήνα, θα σας προσφέρει μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα και αίσθηση καθώς ο ήλιος δύει ακριβώς μπροστά μας.

Τι υπέροχος τρόπος να περάσετε τη μέρα σας στα ελληνικά νερά…

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Σκάφος, Ασφαλιστική κάλυψη τόσο για Σκάφος όσο και για πελάτες, Πλοίαρχος, ΦΠΑ, Καύσιμα.

Στην τιμή εξαιρείται: Μεταφορά με ταξί ή λεωφορείο στο νησί, προσωπικά έξοδα (μεσημεριανό γεύμα, πετσέτες), εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία.