Αίγινα - Πόρος

aigina-poros-ydra-spetses-portoheli-02

Ιδιωτική ξενάγηση: Το πολύ 8 άτομα
Διάρκεια: Ολοήμερο

Η ξενάγηση ξεκινά το πρωί από το σημείο συνάντησης στην Ακτή της Αθήνας ή θα μπορούσαμε να έρθουμε να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας, χρησιμοποιώντας τις αποκλειστικές μας εγκαταστάσεις, όπως μεταφορά λιμουζίνας.

Αρχικά θα πλεύσετε για το νησί του Πόρου, που απέχει περίπου δύο ώρες. Όταν φτάσετε στον Πόρο, το μικρότερο από τα τρία νησιά, θα έχετε μία ώρα ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσετε αυτό το μαγευτικό νησί.

Σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο Τρίντζια, το ρωσικό ναυπηγείο, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία μεταξύ του ελληνικού και του ρωσικού στρατού κατά τον 18ο και 19ο αιώνα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στη Λεμονόδασο, ένα πυκνό δάσος με λεμονιές και πορτοκαλιές, που περιβάλλεται από ανεμόμυλους και καταρράκτες.

Πίσω στο κρουαζιερόπλοιο και στο δρόμο για την Ύδρα, θα απολαύσετε μεσημεριανό γεύμα με τη μαγευτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα για περίπου μία ώρα.

Θα ελλιμενίσετε στο λιμάνι της Ύδρας, του οποίου το πέταλο λιμάνι κάποτε χρησίμευε ως ασφαλές καταφύγιο για τους πειρατές που περιφέρονταν στον Σαρωνικό.

Κοντά στο νησί των Σπετσών, η Ύδρα ήταν κάποτε γνωστή για την πολύχρωμη μικρή πρωτεύουσα της με τα γραφικά και στενά σοκάκια, τα γοητευτικά αρχοντικά και τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια που έχουν αντέξει σιωπηλά σε μια μακρά και πολυτάραχη ιστορία.. Επιστροφή στο πλοίο.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Σκάφος, Ασφαλιστική κάλυψη τόσο για Σκάφος όσο και για πελάτες, Πλοίαρχος, ΦΠΑ, Καύσιμα.

Στην τιμή εξαιρείται: Μεταφορά με ταξί ή λεωφορείο στο νησί, προσωπικά έξοδα (μεσημεριανό γεύμα, πετσέτες), εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία.