Riviera Sea Cruises

Η riviera sea cruises είναι στο χώρο των σκαφών απο το 2008 ξεκίνησε με υπηρεσίες στάθμευσης και συντηρήσεις σκαφών όπως είχε ένα χώρο 8 στρεμμάτων και δημιούργησε 170 σταθερούς πελάτες το 2015 με τις ανάγκες τις εποχής μπήκε στο κλάδο τουρισμού και ξεκίνησε με θαλάσσιες εκδρομές θαλάσσιες μεταφορές ενοικιάσεις σκαφών με και χωρίς καπετάνιο.

Η riviera sea cruises με το εξειδικευμένο προσωπικό έχει δημιουργήσει αρκετές συνεργασίες με πεντάστερα ξενοδοχεία βίλες με τουριστικά γραφεία όπως και με αεροπορικές εταιρίες καθώς και συνεργάζεται και με τουριστικούς πρακτορες του εξωτερικού κάθε χρόνο ενημερωνόμαστε με την παρουσία μας και σε διεθνείς εκθέσεις για να σας παρέχουμε υψηλές θαλάσσιες υπηρεσίες και να σας προσφέρουμε όμορφες εικόνες από τα νησιά τις Ελλάδας και πάντα με ασφάλεια.

Το πάθος μας, η θάλασσα

IMG-18f9548b0fcbc5a843296de776e2b11e-V

Εξειδικευμένοι στο αντικείμενο

Η riviera sea cruises με το εξειδικευμένο προσωπικό και την άψογη εξυπηρέτηση και το γαλήνιο περιβάλλον θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια και εχεμύθεια σε κάθε σημείο της Ελλάδας και το μόνο που μένει από εσάς είναι να διαλέξετε ένα Σκαφος από το στόλο μας το οποίο προσαρμόζεται στα γούστα σας.

Έχουμε πάθος για την θάλασσα πολλά χρόνια και θελουμε να προβάλουμε τις εμπειριες μας να ανακαλύψετε την θάλασσα να κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά να νιώσετε ελευθερία και να απολαύσετε τις ιδιωτικές στιγμές σας.

Οι κρουαζιέρες από την riviera sea cruises είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος διακοπών και χαλάρωσης.

Έτσι αποδράστε για λίγες μέρες από την καθημερινότητα και αρπάξτε την ευκαιρία για ονειρεμένες διακοπές που σας προσφέρουν τόσα πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα.

Νεόνυμφοι:

Αν είστε νεόνυμφοι και προετοιμάζετε το γαμήλιο σας ταξίδι,πιστέψτε μας η
κρουαζιέρα είναι η καλύτερη επιλογή.Συγχρόνως υπάρχουν ειδικά
προνόμια για τους νεόνυμφους όπως καλωσόρισμα μ’ενα μπουκάλι κρασί.

Σας βεβαιώνουμε ότι η κρουαζιέρα σαν γαμήλιο ταξίδι θα σας δώσει την πολυτέλεια που απαιτείτε και θα γεμίσει τον κοινό σας βίο με αξέχαστες
εικόνες και εμπειρίες ταξιδέψτε στο απόλυτο γαλάζιο διαλεχτέ ενα Σκαφος
από το στόλο μας για ημερήσιες η πολυήμερες κρουαζιέρες.