Αίγινα - Μονή

aigina-poros-ydra-spetses-portoheli-03

Ιδιωτική ξενάγηση: Το πολύ 8 άτομα
Διάρκεια: Ολοήμερο

Η ξενάγηση ξεκινά το πρωί από το σημείο συνάντησης μας στην Ακτή της Αθήνας, ή θα μπορούσαμε να έρθουμε και να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας, χρησιμοποιώντας τις αποκλειστικές μας εγκαταστάσεις, όπως μεταφορά λιμουζίνας. Το ταξίδι είναι μια ολοήμερη περιήγηση στην Αίγινα.

Πρώτος σταθμός είναι το νησί Moni, ένα φυσικό καταφύγιο πάρκο που προσφέρει κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και τσαχπινιά στη λευκή αμμουδιά, για κολύμβηση με αναπνευστήρα στον υποθαλάσσιο κήπο με τον εντυπωσιακό σχηματισμό και τη θαλάσσια ζωή.

Οι λάτρεις της πεζοπορίας και οι περιστασιακοί πεζοπόροι θα απολαύσουν εξίσου τη βόλτα στην κορυφή αυτού του μικρού νησιού. Φέρτε καλά παπούτσια και θα σας δώσουμε τον ωκεανό.

Στην κορυφή, θα ανακαλύψετε πέτρινα υπόστεγα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και από τότε έχουν γίνει κρησφύγετα για τα άγρια ​​ελάφια, τις κατσίκες και τα παγώνια του νησιού.

Θα απολαύσετε επίσης εκπληκτική θέα στην Αίγινα και την Πέρδικα, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι.

Το μεσημέρι μια στάση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, για να επισκεφθείτε το ψηλότερο σημείο του νησιού με υπέροχη πανοραμική θέα στην Ιερά Ελλάνιου Δία και στο Ναό της Αφών, τον πιο όμορφο και καλύτερα διατηρημένο δωρικό ναό που βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές του τον 5ο αιώνα π.Χ.

Ολοκληρώνουμε το ταξίδι επισκεπτόμενοι τη Νότια Πλευρά του Νησιού όπου γευματίζουμε σε παραδοσιακά εστιατόρια στην Πέρδικα, στο επίπεδο της θάλασσας με θέα τα νησιά Μονή και Πόρο.

Το ταξίδι της επιστροφής, κατά μήκος της ακτής και κατευθείαν στην Αθήνα, θα σας προσφέρει μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα και αίσθηση καθώς ο ήλιος δύει ακριβώς μπροστά μας.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Σκάφος, Ασφαλιστική κάλυψη τόσο για Σκάφος όσο και για πελάτες, Πλοίαρχος, ΦΠΑ, Καύσιμα.
Στην τιμή εξαιρείται: Μεταφορά με ταξί ή λεωφορείο στο νησί, προσωπικά έξοδα (μεσημεριανό γεύμα, πετσέτες), εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία.
Επιλογή σκάφους: Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες