Κέα

kea_06

Ιδιωτική ξενάγηση: Το πολύ 8 άτομα
Διάρκεια: Ολοήμερο
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΑ

Όλη μέρα, για όλες τις ηλικίες, διασκέδαση, οικογενειακή ημερήσια εκδρομή στο όμορφο νησί της Κέας.

Γραφικό κυκλαδίτικο τοπίο σε συνδυασμό με χαλαρωτικό μπάνιο σε αμμώδεις παραλίες, φρέσκο ​​ψάρι δίπλα στη θάλασσα για μεσημεριανό γεύμα και καφέ & επιδόρπια σε ένα γραφικό λιμανάκι.

Η Κέα είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων, σχετικά κοντά στην Αθήνα
Είναι ελάχιστα γνωστό σε μη Έλληνες, αλλά είναι αγαπημένο στους πλούσιους Αθηναίους που έχουν εξοχικές κατοικίες εκεί.

Η γοητεία του βρίσκεται στα γαλήνια και γραφικά χωριουδάκια, τα καθαρά νερά και τις υπέροχες παραλίες.

Η ξενάγηση ξεκινά το πρωί από το σημείο συνάντησης στην Ακτή της Αθήνας ή θα μπορούσαμε να έρθουμε και να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας, χρησιμοποιώντας τις αποκλειστικές μας εγκαταστάσεις, όπως μεταφορά λιμουζίνας.

Έχουμε συμπεριλάβει ένα προτεινόμενο δρομολόγιο το οποίο είναι πλήρως προσαρμόσιμο ανάλογα με το αν θέλετε να παρατείνετε τη διαμονή σας ή να ταξιδέψετε σε άλλο νησί μετά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν θέλετε να συζητήσουμε το Οικογενειακό Ιστιοπλοϊκό ταξίδι στην Κέα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Κέα είναι ιδανικό μέρος για ταξίδι με ραβδάκι γιατί έχει πολλές μικρές παραλίες και απομονωμένους κολπίσκους που δεν μπορείτε να επισκεφτείτε με αυτοκίνητο.

Οι παραλίες της Κέας, Σπαθί, Καλισκιά, Γιαλισκάρι και Ψιλή Άμμος προσφέρουν ηρεμία και κρυστάλλινα νερά.

Στο Βουρκάρι, που έχει μικρότερο λιμάνι, μπορείτε να δέσετε το VIP rib boat σας και να απολαύσετε γευστικές λιχουδιές στα εστιατόρια και διάφορα κοκτέιλ στα μπαρ.

Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε τη Μακρόνησο με το καραβάκι σας.

Η Μακρόνησος βρίσκεται λίγα μόλις μίλια από το νησί της Κέας.

Το νησί έχει αρκετούς μικρούς κόλπους με αμμώδεις παραλίες που είναι ιδανικές για ψάρεμα καθώς ο βυθός της θάλασσας του νησιού προσελκύει κάθε λογής ψάρι.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Σκάφος, Ασφαλιστική κάλυψη τόσο για Σκάφος όσο και για πελάτες, Πλοίαρχος, ΦΠΑ, Καύσιμα.

Στην τιμή εξαιρείται: Μεταφορά με ταξί ή λεωφορείο στο νησί, προσωπικά έξοδα (μεσημεριανό γεύμα, πετσέτες), εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία.